Pilvi.Online

meeting-palvelu // pilvi storage // verkkokauppa

Pilvi.Online

Koronakriisin johdosta etätöiden määrä kasvoi jo viikkoa ennen hallituksen poikkeusolojen julistamista yli 70 prosenttia normaaliin tasoon nähden.

Koronatilanteen takia myös moni sellainen suomalainen työntekijä on siirtynyt etätöihin, jolla ei ole ollut aikaisempaa kokemusta tai vain vähän kokemusta etätöistä.

Pilvi.Online palvelu tuo sinulle kaiken mitä tarvitset siirtyessäsi konttorilta etätyöhön

Meiltä saat tarvittaessa henkilökohtaisen palvelun asennukseen ja käyttöön ilman jonottamista.

meeting.pilvi

Voit luoda videoneuvotteluja, jakaa työpöytääsi muiden kokouksessa olevien kanssa, käyttää kameraasi ja mikrofonia neuvottelussa. Meeting.pilvi -palvelu on avoimen lähdekoodin videoneuvottelupalvelu (Jitsi), joka ei seuraa käyttäjiä eikä myy tietoja mainostajille. Omalla käyttäjätunnuksellasi voit luoda helposti kokouksen yhden tai useamman henkilön kanssa. Tarjoamme meeting.pilvi palvelun Suomessa sijaitsevalta palvelinalustalta.  Ota yhteyttä niin kerromme lisää kotimaisesta palvelustamme.

data.pilvi

data.pilvi pilvitallennuspalvelu on kätevä ja turvallinen käyttää tiedostoja paikasta ja päätelaitteesta riippumatta. Voit avata tiedostot mobiililaitteella tai PC/läppärillä. Data.pilvi perustuu tunnettuun ownCloud alustaan ja ylläpidämme palvelua aktiivisesti. Kaikesta datastasi otetaan varmistus automaattisesti. Pidämme yllä versiointia tiedostoistasi. Jos haluat palauttaa vanhemman tallentamasi version esimerkiksi word -tiedostosta, voit tehdä sen itse palvelun hallinnan kautta. Kaikki tiedostosi ovat turvallisilla kotimaisilla palvelimilla.

Tiedon kulku laitteeltasi palvelimelle on käyttäjätunnuksella suojattu ja salattu samalla tekniikalla kuin pankkiyhteydet joten se on turvallinen käyttää.

Ota yhteyttä niin kerron lisää!

Yhteystiedot

  • Jari Pakkanen

    puh. 040 500 0546 etunimi.sukunimi(at)qnet.fi