Yrityksemme

Q-Net Oy:n toiminta pähkinänkuoressa.

Yritys

IT:n ja tietoliikenneyhteyksien toimiminen yrityksissä on yksi sujuvan liiketoiminnan peruspilareista. Jos koneet, laitteet ja yhteydet eivät toimi, kauppaa ei tule. Q-Net Oy:n tehtävänä on ottaa vastuu kokonaisuudesta ja olla asiakkaan tukena liiketoiminnan kehittämisessä sekä ongelmatilanteissa.

Q-Netin tärkeimpänä periaatteena on vastata asiakkaan todelliseen tarpeeseen. Turhia palveluita ja laitteita ei myydä. Kommunikointi hoidetaan siten, että myös alaa vähemmän tuntevat tietävät mistä on kysymys. Asiakkaalle kerrotaan vain olennaiset ja heitä kiinnostavat faktat ja säästetään molempien aikaa turhien kysymysten ja tiedon vatvomiselta. Puhutaan totta ja myönnetään jos asia on uusi. Selvitetään uusia asioita asiakkaan puolesta ja opitaan samalla itse.

Laitteiden ja palvelimien säännöllinen huolto ja päivitys ennaltaehkäisevät vikojen syntymistä; tämä on yksi tärkeimmistä perustehtävistämme. Ongelmien ratkaisu on keskiössä. Periaatteena on myös tuntea työkaverin asiakkaat; silloin kriittiset, asiakasta koskevat tiedot ovat turvallisesti talletettuina ja ne ovat nopeasti saatavilla. Ykkösprioriteettimme on paikallistaa ja eristää viat mahdollisimman nopeasti. Näin asiakkaat saadaan mahdollisimman nopeasti takaisin töidensä ääreen.

Q-Netin asiantuntijoiden tiedonjano ei ole sammunut. Siksi pidämme huolta myös tulevaisuudessa, että alan asiantuntijaa hakiessa asiakkaalle tulee ensimmäisenä mieleen yrityksemme nimi.

Historia

Q-Net Oy perustetiin vuonna 1994. Se oli yksi ensimmäisiä toimijoita Vaasassa, jotka tarjosivat yrityksille internetyhteyksiä 90-luvulla. Vahva tietojärjestelmien osaaminen on näkynyt Q-Netin palvelutarjonnassa alkumetreiltä lähtien.

Q-Netin asiantuntemus on perustunut aina kahteen asiaan: omistajilla ja työntekijöillä on ollut henkilökohtainen innostus ja kiinnostus käyttää tietotekniikkaa ihmisen hyväksi. Lisäksi perustajilla oli vahva työkokemus ja osaaminen alalta. Työ globaalissa yrityksessä antoi mahdollisuuden nähdä kauas tulevaisuuteen ja hankkia kokemusta isojen toimivien ratkaisujen rakentamisesta.

Q-Net jatkaa samalla linjalla myös 2000-luvulla. Ajatus IT:n valjastamisesta yrityksen käyttöön on tärkeintä. Siksi missiona on valita asiakkaille yrityksen kokoisia ratkaisuja, joissa IT on renki eikä isäntä.

 • Jari Pakkanen

  Järjestelmäasiantuntija
  puh. 040 500 0546 etunimi.sukunimi(at)qnet.fi

 • Sami Leino

  Järjestelmäasiantuntija
  puh. 040 823 8680
  etunimi.sukunimi(at)qnet.fi

 • Jukka Pakkanen

  Järjestelmäasiantuntija
  puh. 040 715 1474
  etunimi.sukunimi(at)qnet.fi