GDPR, tarvitsetko apua?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Suomen ja Euroopan unionin tietosuojalait ovat uudistumassa. EU:n yleistä tietosuoja-asetusta sovelletaan 25.5.2018 alkaen kaikissa EU:n jäsenmaissa.

Tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR) sovelletaan lähtökohtaisesti kaikkeen henkilötietojen käsittelyyn.

Jokaisella yrityksellä ja yhdistyksellä on henkilötietoja ja ne ovat GDPR:n vaikutuksen alla. Monet periaatteet säilyvät ennallaan, mutta tietosuoja-asetus tuo myös uusia tietosuojaa ja henkilötietojen käsittelyä koskevia velvoitteita, joihin rekisterinpitäjien ja henkilötietojen käsittelijöiden on valmistauduttava. Tietosuoja-asetuksen rikkomisesta voi seurata muun muassa sakkoja tai henkilötietojen käsittelykielto.

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä niin avustamme tarvittavien dokumenttien ja toimintatapojen selvittämisessa Teidän yrityksessänne.

Jari Pakkanen
etunimi.sukunimi@qnet.fi

Q-Net // Muut artikkelit

Nettiyhteyksissä huoltokatkos

13.9.2023 UPDATE: 13.9.2023 klo 12:02 Katkos ohi ja kaikki pitäisi toimia normaalisti. Mikäli on jokin ongelma, ota yhteys helpdeskiimme  helpdesk@qnet.fi Nostamme runkoverkkomme

ICT -asiantuntijaksi?

Q-Net Oy on auttanut asiakkaitaan ICT -asioissa jo vuodesta 1994. Pieni ja ketterä yrityksemme pystyy taipumaan moniin asiakastarpeisiin ja hakee nyt vahvistusta

Verkkotunnuksen yhteystiedot

2.4.2023 Laki edellyttää, että fi-verkkotunnusrekisteriin merkityt verkkotunnuksen käyttäjän tiedot ovat oikein ja ajantasaiset. Puutteelliset tai virheelliset tiedot voivat johtaa fi-verkkotunnuksen poistamiseen. Verkkotunnuksesi