GDPR, tarvitsetko apua?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Suomen ja Euroopan unionin tietosuojalait ovat uudistumassa. EU:n yleistä tietosuoja-asetusta sovelletaan 25.5.2018 alkaen kaikissa EU:n jäsenmaissa.

Tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR) sovelletaan lähtökohtaisesti kaikkeen henkilötietojen käsittelyyn.

Jokaisella yrityksellä ja yhdistyksellä on henkilötietoja ja ne ovat GDPR:n vaikutuksen alla. Monet periaatteet säilyvät ennallaan, mutta tietosuoja-asetus tuo myös uusia tietosuojaa ja henkilötietojen käsittelyä koskevia velvoitteita, joihin rekisterinpitäjien ja henkilötietojen käsittelijöiden on valmistauduttava. Tietosuoja-asetuksen rikkomisesta voi seurata muun muassa sakkoja tai henkilötietojen käsittelykielto.

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä niin avustamme tarvittavien dokumenttien ja toimintatapojen selvittämisessa Teidän yrityksessänne.

Jari Pakkanen
etunimi.sukunimi@qnet.fi

Q-Net // Muut artikkelit

Käytettyjä pöytäkoneita

Yritystason HP ProDesk 600 G3 i5-7500 16GB 256SSD W10Pro + Office 2016 Home + business Nyt on tarjolla suorituskykyisiä ja uudenveroisia yritystason

DNSSEC tietoturvapalvelu

DNSSEC on nimipalvelujärjestelmän (DNS) laajennos, jolla varmistetaan nimipalvelimelta saatavien tietojen alkuperä ja eheys. Teknisillä toimen­piteillä on nyt varmistettu, että kyselyn lähettävä tietokone

BARCO esitystekniikkaa Q-Netilta

Langattoman esitysjärjestelmän avulla jaat sisältöä koneelta napin painalluksella. Neuvottelutiloissa pääset eroon kaapeleista sekä näyttöjen resoluutioiden säätämisestä. Voit jakaa kuvan neuvottelutilan näytölle tietokoneelta,