GDPR, tarvitsetko apua?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Suomen ja Euroopan unionin tietosuojalait ovat uudistumassa. EU:n yleistä tietosuoja-asetusta sovelletaan 25.5.2018 alkaen kaikissa EU:n jäsenmaissa.

Tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR) sovelletaan lähtökohtaisesti kaikkeen henkilötietojen käsittelyyn.

Jokaisella yrityksellä ja yhdistyksellä on henkilötietoja ja ne ovat GDPR:n vaikutuksen alla. Monet periaatteet säilyvät ennallaan, mutta tietosuoja-asetus tuo myös uusia tietosuojaa ja henkilötietojen käsittelyä koskevia velvoitteita, joihin rekisterinpitäjien ja henkilötietojen käsittelijöiden on valmistauduttava. Tietosuoja-asetuksen rikkomisesta voi seurata muun muassa sakkoja tai henkilötietojen käsittelykielto.

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä niin avustamme tarvittavien dokumenttien ja toimintatapojen selvittämisessa Teidän yrityksessänne.

Jari Pakkanen
etunimi.sukunimi@qnet.fi

Q-Net // Muut artikkelit

MS O365 palveluissa suuria ongelmia

25.1.2023 HÄIRIÖ OHI: Microsoftin palvelut ovat palautuneet Microsoftin palvelut ovat jälleen toiminnassa. Perus-syy ongelmille oli tehdyt verkkomuutokset, jotka on palautettu ennalleen. ———————————————————-

ICT -asiantuntijaksi?

Q-Net Oy on auttanut asiakkaitaan ICT -asioissa jo vuodesta 1994. Pieni ja ketterä yrityksemme pystyy taipumaan moniin asiakastarpeisiin ja hakee nyt vahvistusta

DNSSEC tietoturvapalvelu

DNSSEC on nimipalvelujärjestelmän (DNS) laajennos, jolla varmistetaan nimipalvelimelta saatavien tietojen alkuperä ja eheys. Teknisillä toimen­piteillä on nyt varmistettu, että kyselyn lähettävä tietokone