GDPR, tarvitsetko apua?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Suomen ja Euroopan unionin tietosuojalait ovat uudistumassa. EU:n yleistä tietosuoja-asetusta sovelletaan 25.5.2018 alkaen kaikissa EU:n jäsenmaissa.

Tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR) sovelletaan lähtökohtaisesti kaikkeen henkilötietojen käsittelyyn.

Jokaisella yrityksellä ja yhdistyksellä on henkilötietoja ja ne ovat GDPR:n vaikutuksen alla. Monet periaatteet säilyvät ennallaan, mutta tietosuoja-asetus tuo myös uusia tietosuojaa ja henkilötietojen käsittelyä koskevia velvoitteita, joihin rekisterinpitäjien ja henkilötietojen käsittelijöiden on valmistauduttava. Tietosuoja-asetuksen rikkomisesta voi seurata muun muassa sakkoja tai henkilötietojen käsittelykielto.

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä niin avustamme tarvittavien dokumenttien ja toimintatapojen selvittämisessa Teidän yrityksessänne.

Jari Pakkanen
etunimi.sukunimi@qnet.fi

Q-Net // Muut artikkelit

Sähköpostipalvelussa huoltokatkos

26.9.2022 Uudistamme sähköpostipalvelujen palvelimia. Sähköpostin käytössä katkos tiistaina 27.9.2022 klo 6:00 – 9:00. Katkos voi olla lyhyempikin. Katkos koskee IMAP ja POP3

Käytettyjä pöytäkoneita

Yritystason HP ProDesk 600 G3 i5-7500 16GB 256SSD W10Pro + Office 2016 Home + business Nyt on tarjolla suorituskykyisiä ja uudenveroisia yritystason

DNSSEC tietoturvapalvelu

DNSSEC on nimipalvelujärjestelmän (DNS) laajennos, jolla varmistetaan nimipalvelimelta saatavien tietojen alkuperä ja eheys. Teknisillä toimen­piteillä on nyt varmistettu, että kyselyn lähettävä tietokone